Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde salondakilere hitap ediyor

Son dakika: AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda başladı. AK Parti’nin yeni yönetiminin belirleneceği kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonda toplanan kalabalığa sesleniyor.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde salondakilere hitap ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.10.2023
A+
A-

Ak Parti‘de bugün kongre heyecanı yaşanıyor. “Türkiye Yüzyılı” vurgusu ile yapılan ve Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Kongresi’ne 3 Cumhurbaşkanı, 27 ülkeden siyasi parti temsilcileri, 127 büyükelçi ile 150 sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Kongrede AK Parti’nin MKYK üyeleri belirlenecek ve yerel seçim için start verilecek. Türkiye’nin dört bir yanından yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Sevgili dava ve yol arkadaşlarım, AK Partimizin değerli mensupları, kıymetli misafirler, salonumuzun dışında, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında gönlüyle, kalbiyle burada olan değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle, hürmetle selamlıyorum. Kongremizi teşrif eden saygıdeğer devlet başkanlarına, bakanlara ve parti temsilcilerine hoş geldiniz diyorum. Hakka ve millete hizmet sevdasına, Türkiye sevdasına gönül veren herkes bedeniyle olmasa bile kalbiyle, ruhuyla, aşkıyla, sevdasıyla bu salondadır.

“BU SEVDA TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA ETME SEVDASIDIR”

Bu sevda, hayatımızın gayesi olan davamızı yüceltme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye Yüzyılını inşa etme sevdasıdır. Bu sevda, Türkiye bin yılına yürüyüş sevdasıdır. Bu sevda, şehitleri ve gazileriyle ecdadın emanetine sahip çıkma sevdasıdır. Bu sevda, “yok sayıldıkça daha çok var olanların” sevdasıdır.

Bu sevda, kutsalları, ülkesi ve milleti için gözünü kırpmadan canını ortaya koyanların sevdasıdır. Bu sevda, ak saçlı ninelerimizin, ak sakallı dedelerimizin, gözleri umutla parlayan kadınlarımızın, erkeklerimizin, gençlerimizin sevdasıdır. Bu sevda, daha doğmamış bebeklerin, gelecek kuşakların sevdasıdır. Bu sevda, her gün yeni bir umutla uyanan mazlumların, mağdurların sevdasıdır. Kuruluşundun bugüne AK Parti’nin temsilcisi olduğu sevdaya, davaya, yürüttüğü çalışmalara, verdiği mücadeleye destek olan, katkı sağlayan, fedakârca sorumluluk üstlenen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıntılar geliyor…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.