ABD’den Netanyahu’yu zora sokacak açıklama: Mısır, Hamas operasyonundan 3 gün önce İsrail’i uyarmıştı

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi Başkanı Michael McCaul, Mısır’ın Hamas’ın saldırılarından 3 gün önce İsrail’i uyardığını belirtti. McCaul, “Mısır’ın 3 gün önce İsraillileri böyle bir olayın olabileceği konusunda uyardığını biliyoruz. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama bir uyarı verildi. Sanırım sorun hangi seviyede olduğuydu” dedi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ise bu haberleri yalanlamıştı.

ABD’den Netanyahu’yu zora sokacak açıklama: Mısır, Hamas operasyonundan 3 gün önce İsrail’i uyarmıştı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi Başkanı Michael McCaul, Mısır’ın Hamas’ın saldırılarından 3 gün önce İsrail’i uyardığını belirterek, “Mısır’ın 3 gün önce İsraillileri böyle bir olayın olabileceği konusunda uyardığını biliyoruz” dedi.

MISIR’IN İSRAİL’İ UYARDIĞINI AÇIKLADI

İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar 5’inci gününe girerken, ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi Başkanı Michael McCaul, Mısır’ın saldırılar konusunda İsrail’i uyardığını açıkladı.

ABD'den Netanyahu'yu zora sokacak açıklama: Mısır, Hamas operasyonundan 3 gün önce İsrail'i uyarmıştı
ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komitesi Başkanı Michael McCaul.

“SORUN SANIRIM HANGİ SEVİYEDE OLDUĞUYDU”

McCaul, “Mısır’ın 3 gün önce İsraillileri böyle bir olayın olabileceği konusunda uyardığını biliyoruz. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama bir uyarı verildi. Sanırım sorun hangi seviyede olduğuydu” dedi.

NETANYAHU HABERLERİ YALANLAMIŞTI

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, geçtiğimiz günlerde yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, Mısır’ın saldırıdan önce İsrail’i uyardığı yönündeki haberlere değinmiş, söz konusu haberleri yalanlayarak böyle bir uyarının olmadığını belirtmişti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.