İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes yarın saat 08.00’de başlayacak

Hamas ve İsrail’in uzlaşmaya vardığı 4 günlük geçici ateşkes ve karşılıklı rehine takasını içeren anlaşmada İsrail sorun çıkarmıştı. İsrail Başbakanlığı rehinelerin cuma gününden önce serbest bırakılmayacağını açıklarken, Katar ateşkesin yarın saat 08.00’de başlayacağını duyurdu. Açıklamada, “Rehinelerden 13 kişilik ilk grup saat 17.00’de serbest bırakılacak” denildi.

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes yarın saat 08.00’de başlayacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

Katar, İsrail ile Hamas arasında ateşkes ve rehine takası anlaşmasının yarın saat 08.00’de başlayacağını açıkladı.

İSRAİL VE HAMAS ARASINDA 4 GÜNLÜK ATEŞKES

Gazze Şeridi’ni 7 Ekim’den bu yan bombalayan İsrail, katliamlara devam ederken, önceki gün tüm dünyanın beklediği açıklama geldi. İsrail ve Hamas, 4 günlük geçici ateşkes ve rehine takası konusunda anlaşmaya vardı. Bugün başlaması beklenen ateşkeste İsrail son dakika pürüz çıkardı.

İSRAİL SON ANDA TAŞ KOYDU

İsrail Başbakanlığı’ndan yapılan açıklamada rehinelerin cuma gününden önce serbest bırakılmayacağı belirtildi. İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi de Hamas ile çatışmalara insani ara verilmesi kapsamında uygulamaya girmesi beklenen esir takası sürecinin cuma gününden önce başlamayacağını açıkladı.

ATEŞKES YARIN SABAH BAŞLIYOR

Katar‘dan ateşkes anlaşması ile ilgili yeni açıklama geldi. Katar, ateşkesin yarın Türkiye saati ile 08.00’de başlayacağını açıkladı. Açıklamada, “Rehinelerden 13 kişilik ilk grup saat 17.00’de serbest bırakılacak” ifadelerine yer verildi.

Ayrıntılar geliyor…

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.