Karadeniz’de esrarengiz patlama sesleri! Vatandaş önce deprem sandı, sahil güvenlik botları hemen sulara açıldı

Dün gece saatlerinde Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Sakarya illerinde 4-5 kez duyulan ses ve yaşanan sarsılma vatandaşları panikletti. Amasra ilçesinde sahil güvenlik botları limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı. Bölgedekiler sesin sebebinin mayın, gaz, füze denemesi veya uçakların yol açtığı sonik patlama olabileceğini düşünüyor.

Karadeniz’de esrarengiz patlama sesleri! Vatandaş önce deprem sandı, sahil güvenlik botları hemen sulara açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı. Sahil güvenlik ekiplerinin de alarma geçtiği patlama sesinin henüz kaynağı bulunamadı.

Karadeniz’de akşam saat 22:30-23:00 sıralarında belirsiz aralıklarla 4-5 kez duyulan ses ve yaşanan sarsılma; Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya illerindeki sahil şehirlerinde hissedildi. Tedirginliğe neden olan sesin ardından Bartın’ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlik botları da limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı.

MAYIN, GAZ VEYA SONİK PATLAMA OLABİLİR

Önce deprem olduğunu düşünüp endişelenen vatandaşlar, yaşanan her patlama sesi ve sarsılmanın ardından art arda 4-5 kez ayrı patlama sesinin daha duyulduğunu belirterek sesin sebebinin mayın, gaz, füze denemesi veya uçakların yol açtığı sonik patlama olabileceği yönünde yorumlar yaptı.

Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri! Vatandaş önce deprem sandı, sahil güvenlik botları hemen sulara açıldı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.