Kırıkkale’de Otomobil ile Dolmuş Çarpıştı: 22 Yaralı

Kırıkkale’de Otomobil ile Dolmuş Çarpıştı: 22 Yaralı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.05.2024
A+
A-

Kırıkkale’de Otomobil ile Dolmuş Çarpıştı: 22 Yaralı

Kırıkkale’de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile şehir içi yolcu taşıyan bir dolmuş çarpıştı, 22 kişi yaralandı.

Kırıkkale – Kırşehir karayolu Yeni Mahalle Mezarlık Kavşağı’nda henüz sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen bir dolmuş ile otomobilin çarpışması sonucunda yaşanan kazada, 22 kişi yaralandı.

Olay yerine hızla sevk edilen çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi, yaralılara müdahale etti. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi ve tedavi altına alındı.

Kazada yaralananların isimleri de belirlendi. Sürücülerle birlikte araçlarda bulunan Yasin K., Hidayet Arda U., Fatih Ö., Hatice G., Merve K., Elanur Y., Şule D., Elif Ü., Şükrü Efe A., Ahmet Faruk T., Yaren K., Beyza Y., Zeynep Duru A., Osman Çağdaş T., Gamze U., Bengisu Y., Göktuğ B., Melike Özge Ö., Ayşe H. ve bir kimliği belirsiz kişi yaralandı. Tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Emin Mete Ü.’nün durumunun ağır olduğu ancak diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan karayolunun Kırşehir istikameti, araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.