Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki Rakibi Açıklandı: İşte Detaylar…

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki Rakibi Açıklandı: İşte Detaylar…

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki Rakibi Açıklandı: İşte Detaylar…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Fenerbahçe‘nin Şampiyonlar Ligi’ndeki Rakibi Açıklandı: İşte Detaylar…

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de sezonu 99 puanla tamamlayan Fenerbahçe, Avrupa arenasında boy gösterecek. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ikinci eleme turundan katılmaya hak kazanan sarı-lacivertli ekip, bugün yapılan kura çekimiyle birlikte rakibini öğrendi. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi serüvenindeki yeni rakibi, merakla beklenen detaylarla ortaya çıktı.

Fenerbahçe’nin Mourinho Döneminde Avrupa Yolculuğu Başlıyor

Fenerbahçe, İsmail Kartal’ın ayrılışının ardından Mourinho’yu teknik direktör olarak takımın başına getirdi ve Avrupa yolculuğu için hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nde 2. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibi belirleyecek olan kura çekimi için geri sayım başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kura çekiminin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu - Son Dakika  Haberleri

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Yolunda İlk Adımı Lugano Karşısında Atacak

Fenerbahçe, Avrupa’nın en prestijli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde yoluna İsviçre temsilcisi Lugano karşısında devam edecek. Sarı-lacivertli ekip, grup aşamasına ulaşabilmek için üç ön eleme turunu geçmek zorunda. Bugün UEFA’nın Nyon’daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belirlenen rakip, Fenerbahçe’nin mücadele edeceği ilk engel oldu. Kura çekimi saat 13.00’te başladı ve heyecanla beklenen maçlar belirlendi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.