Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Geliyor

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Geliyor

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Geliyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Geliyor

İnşaat sektöründe uzun yıllardır başarılı projelere imza atan Altun Yapı, İzmir’in büyük ilçesi Buca’da dikkat çekici bir projeyi hayata geçirdi. Altun Yaşam Kompleksi, 3 kat kapalı otopark, 442 bağımsız daire ve 81 mağaza ile büyük bir proje olarak dikkat çekiyor. Projenin şu ana kadar yarısı tamamlandı.

Serkan Altun’dan Proje Bilgileri

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’nın merkezinde geliştirdikleri Altun Yaşam Kompleksi’ne olan ilginin büyük olduğunu belirtti. 2023 Eylül ayında başlatılan projenin yarısının tamamlandığını söyleyen Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos Organize Sanayi Bölgesi ve yapım aşamasındaki metro hattının yanında konumlanıyor. Buca Tınaztepe’deki projemiz, otobana giriş ve çıkış noktalarının tam ortasında yer alıyor” dedi.

Altun Yapı Buca İzmir Projesi ile Geliyor

Buca’nın yoğun nüfusuna rağmen ticari alan eksikliği yaşadığını ifade eden Altun, “Projemizde bulunan 81 mağazalı alışveriş merkezi, bizi oldukça memnun ediyor. Uluslararası markaları Buca’ya getirip Bucalılar’a kaliteli hizmet sunma fırsatını yakaladık. AVM bölümümüz, hem yatırımcıların hem de markaların ilgisini çekiyor. Projemiz tamamlandığında, 81 mağaza, ortak alanlar, konser alanları ve stant alanları ile hizmet vermeye başlayacak,” diye ekledi.

Akıllı Teknoloji ve Sistemler

Serkan Altun, projede kullanılan son teknoloji ve akıllı sistemlerle ilgili de bilgi verdi: “Projemiz, en yeni teknolojilerle donatıldı ve yapım şartnameleri titizlikle hazırlandı. Tamamlandığında Buca’ya önemli bir katkı sağlayacak. İlçede Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarının bulunması nedeniyle öğrenci nüfusu yüksek. Öğrenciler için konaklama ve sosyal alan eksikliği var. Projemiz, öğrencilere rahat bir yaşam alanı ve sosyal fırsatlar sunarken, aileler için de cazip bir merkez olacak.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.